winkelinrichting interieur fotograaf

  • Winkelinterieur fotografie, interieurfotografie van winkelinrichting
    Winkelinterieur fotografie, interieurfotografie van winkelinrichting

Winkelinrichting showroom interieur fotografie Den Haag, Rotterdam, Leiden e.o.

Regelmatig maak ik foto’s van winkel interieurs, projectinrichting en showrooms. Dit doe ik voor diverse soorten opdrachtgevers. Dit kan zijn voor de partij die het beheer doet van een winkelcentrum, een winkeleigenaar, reclamebureau of bijvoorbeeld een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen van winkelinrichtingen.

Belichting bij winkelinterieur en projectinrichting

Bij fotografie van projectinrichting en interieurfotografie is de belichting erg belangrijk. Vaak is hier door de winkelinrichter of projectontwerper al rekening mee gehouden in het lichtplan. Daardoor is de winkel of het interieurproject vaak al mooi verlicht. In sommige situaties kan extra flitslicht ook wenselijk zijn. Door mijn ervaring als interieurfotograaf let ik erg op details. Toch is het handig om tijdens de fotoshoot iemand op locatie te hebben die de producten en het assortiment goed kent. Foto’s van een winkelinterieur of showroom kan ik maken met diverse lenzen, waaronder een Canon tilt-shift lens, waardoor verticale lijnen ook echt verticaal op de foto’s staan. Soms maak ik ook foto’s met een Canon fish-eye lens voor wat extremere effecten.  Bekijk ook eens mijn beursfotografie of Interieurfotografie.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag