Beeldspecialist

Beeldspecialisten in Den Haag

Op zoek naar een beeldspecialist? Wij zijn Francis en Wilmar, twee professionele en gedreven beeldspecialisten uit Den Haag. Francis is videoproducent en Wilmar is bedrijfsfotograaf en cameraman.

Je beeldbehoefte scherp krijgen

Je hebt goed en authentiek beeld nodig voor je website, social media of drukwerk. Het beeld moet naadloos aansluiten bij je merkidentiteit en jouw doelgroep prikkelen. Waar begin je? Wat voor soort foto’s en video’s kun je inzetten bij jouw marketing- en communicatiestrategie?

Dat is waar wij je mee kunnen helpen. Op basis van het doel van het beeld, de doelgroep, jullie merk en de gewenste uitstraling daarvan, brengen we jullie beeldbehoefte en de benodigdheden in kaart. De combinatie van jullie inhoudelijke input en onze creatieve ideeën zetten we om in een creatief beeldplan. Dit beeldplan vormt de basis voor de te creëren foto’s en/of video’s.

Beeldspecialist fotografie en film

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk:

Voorbeelden van ons werk als beeldspecialist

Als bedrijfsfotograaf en filmmaker is het onze taak om met de opdrachtgever na te denken over het soort te produceren beeld. Voor de website van de SER hebben we bijvoorbeeld de fotografie verzorgd voor 14 verschillende thema’s. Voor die opdracht hebben we bedacht wat we in beeld gingen brengen en hoe, wat de beelden moeten uitstralen en hoe de beelden bij elkaar passen in kleur en vorm. Vervolgens hebben we de fotoshoots georganiseerd (modellen regelen, locaties regelen, planning, rechten, etc). Hieronder en op de bovenste foto tref je voorbeelden van de foto’s en het gebruik.

fotografie van beeldspecialist

Voor kinderopvang True Colors hebben we zowel de bedrijfsfilm als de fotografie verzorgd. Dit zijn een paar foto’s uit die serie.

Beeldspecialist

Meer foto’s van kinderopvang kun je bekijken op deze pagina: Kinderopvang fotografie. Dit is de film die we bij True Colors hebben geproduceerd:

Benieuwd naar onze werkwijze tijdens de productie van deze film? Lees hier hoe het er bij de productie achter de schermen aan toe ging: https://tasfilms.nl/portfolio/promotiefilm-laten-maken/

Meer informatie over fotografie en film

Francis en Wilmar hebben een hoop blogs geschreven met heel veel informatie voor opdrachtgevers. Ook publiceert Wilmar op Marketingfacts.nl. Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar het verschil tussen film en fotografie? Lees dan dit blog: fotografie of film voor je bedrijfscommunicatie?

Alle fotografieblogs van Wilmar staan overzichtelijk op een pagina, in volgorde van de behoefte vanuit de opdrachtgever. Dit overzicht van fotografieblogs kun je vinden op deze pagina: opdrachtfotografie werkwijze. Blogs over bedrijfsfilms kun je bekijken op de pagina van tasfilms: bedrijfsfilm productie blogs.

Wie zijn Francis en Wilmar?

Francis en Wilmar zijn creatieven, beeldspecialisten, beeldmakers en getrouwd (met elkaar).

Francis is een filmmaker met een divers portfolio: van bedrijfsfilms en promo’s in de industrie, onderwijs en non-profit sector, tot documentaires voor VN-organisaties. Voorbeelden: bedrijfsfilms, NGO video productie, testimonial video’s. Alle films gemaakt door Francis kun je hier vinden: https://tasfilms.nl/portfolio/

Wilmar is cameraman en beroepsfotograaf sinds 2008. Hij is een echte allrounder en heeft voor veel bedrijven, overheid en instellingen mogen werken. Zijn specialisatie: bedrijfsfotografie en portretten (bekijk voorbeelden op zijn portretfotografie website mensen.photo). En camerawerk voor films waar Francis aan werkt. Bekijk hier voorbeelden van: gepubliceerde foto’s.

Op zoek naar een beeldspecialist voor fotografie en/of video? Wij helpen je graag!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag