Fotografie, vrij werk fotograaf

  • Fotografie van fotograaf, vrij werk
    Fotografie van fotograaf, vrij werk

Vrij werk van fotograaf

Vrij werk maakt iedere fotograaf. Het is niet meer (of minder :)) dan je eigen werk dat niet tijdens een fotografie opdracht is gemaakt. Als beroepsfotograaf ga ik ook graag zonder opdracht op pad. Of maak ik foto’s van insecten in mijn achtertuin. Veel van mijn vrije werk foto’s zijn gemaakt in Den Haag, de stad waar ik al meer dan 25 jaar woon. Deze website (reclamebeeld.nl) bestaat voornamelijk uit fotografie die ik in opdracht voor diverse bedrijven heb gemaakt. Meer vrij werk kun je vinden 2 andere websites van mij;

Reisfotografie en Portfolio van fotograaf Wilmar. Veel kijk plezier!

Vrij werk fotografie: Foto’s zijn te koop

Op deze pagina tref je foto’s aan die niet in opdracht zijn gemaakt (vrij werk). Daarom zijn deze foto’s te koop. Mocht je een foto willen gebruiken dan hoor ik graag van je.

Bekijk ook eens mijn Straatfotografie, Mens en Maatschappij fotografie,  Bedrijfsfotografie, Bouwfotografie of Interieurfotografie.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag