Gebiedsontwikkeling fotografie publieke ruimten

  • Gebiedsontwikkeling groepsfoto
    Gebiedsontwikkeling groepsfoto

Gebiedsontwikkeling fotografie in publieke ruimten

Fotograferen van gebiedsontwikkeling doe ik voor diverse opdrachtgevers. Voor architectenbureaus, woningcorporaties, uitgevers en projectontwikkelaars ga ik regelmatig op pad. Fotografie kan bestaan uit portretfotografie van project managers of fotografie van gebouwde projecten in een woonwijk of buitenstedelijk gebied. Aangezien ik werk vanuit Den Haag zijn de meeste klussen in en om Rotterdam, Delft, Leiden (Zuid Holland), maar voor sommige opdrachtgevers reis ik heel Nederland af. Mocht je fotografie en/of film nodig hebben van een bepaald gebied in ontwikkeling dan maak ik die graag.

Andere relevante fotografie

Op deze pagina’s heb ik wellicht ook relevante foto’s staan: Woningbouw fotografie van nieuwbouw projectenArchitectuurfotografie, Natuurfotografie.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag

Film over gebiedsontwikkeling

Op het gebied van film werk ik samen met tasfilms, de film portfolio staat hier: http://tasfilms.nl/portfolio/