Mee doen met een fotowedstrijd?

Voorbereiden van een portretfotoshoot

Je wil mee doen met een fotowedstrijd? Dat zal de organisatie van de fotowedstrijd heel leuk vinden! Ze zijn namelijk een ster in het gebruiken van jou foto’s en er waarde uithalen. In onderstaand artikel, dat ik geschreven heb, leg ik er veel over uit. Dit artikel is als eerste gepubliceerd op de website van Photofacts.nl. Je kan het artikel hier dus ook lezen: https://www.photofacts.nl/fotografie/rubriek/wedstrijden/fotowedstrijd-hoe-haal-je-er-het-meeste-uit.asp Omdat ik soms wil linken naar mijn eigen website en niet naar een externe partij heb ik dit artikel ook (als afbeelding) op mijn eigen site geplaatst.

Ben je van plan om mee te doen met een fotowedstrijd dan hoop ik je door middel van onderstaand artikel op andere gedachten te brengen. Mocht dat niet lukken dan wens ik je veel succes toe met de deelname!

Mijn ervaring met een fotowedstrijd

Okay….toegegeven, ik heb zelf ook wel eens met een wedstrijd mee gedaan. Na het betalen van inschrijfgeld kon ik mijn foto insturen. En ja hoor…deze foto was geselecteerd! Het kwam uiteindelijk in een boek. Dat boek mocht ik kopen.

Ik heb dus betaald om mijn foto te mogen leveren aan een organisatie, die de foto in een boek heeft geplaatst en die weer aan mij heeft verkocht…. Ik hield er een vreemde smaak aan over, en heb sindsdien nooit meer met een wedstrijd mee gedaan.

Andere blogs over fotografie

Misschien zijn deze blogs ook interessant voor je:

Marktomstandigheden van fotografen; ondernemen als fotograaf.

Informatie voor fotografen

Nieuwe verdienmodellen voor fotografen

Veel leesplezier!

mee doen met een fotowedstrijd
een fotowedstrijd
fotowedstrijd mee doen
Image: Theoatmeal.com, https://theoatmeal.com/comics/exposure