zakelijke portretfotografie Den Haag, Rotterdam

  • zakelijke portretfotografie op locatie in een ziekenhuis
    zakelijke portretfotografie op locatie in een ziekenhuis

Zakelijke portretfotografie in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer, Delft eo.

Zakelijke portretfotografie in Den Haag, Rotterdam, en de Randstad maak ik bijna wekelijks. Portretten van managers, directeuren of bestuurders zijn belangrijk. Daarom mogen deze eigenlijk niet ontbreken in de beeldbank van een communicatie afdeling of communicatiemanager. De afgelopen 10 jaren heb ik als portretfotograaf zeer veel portretfoto’s gemaakt. Op deze pagina zie je daar een kleine selectie van. Ik neem ruim de tijd voor portretfotografie zodat de geportretteerde ontspannen op de foto staat.

Offerte op maat voor zakelijke portretfoto’s op locatie

Wil je een uitgebreide selectie portretbeelden van jullie managers, directeur(en) en/of bestuurders? Ik maak deze graag. Daarvoor maak ik graag een vrijblijvende offerte op maat. Alle foto’s die ik voor jullie maak mogen in alle media uitingen van jullie eigen bedrijf worden gebruikt. Meer informatie over de gebruiksrechten kun je op deze pagina lezen: rechten opdrachtfotografie.

Tijd die het kost om portretten te maken

Meestal kan ik een aantal goede portretten van een persoon maken binnen een uur, waarbij ik ongeveer de helft van die tijd nodig heb om een mooie plek te zoeken in of rond jullie locatie en daar mijn flitsunits op te zetten. Hoe meer personeel ik op die plek fotografeer hoe korter in dus gemiddeld per persoon bezig ben. Hoe specifieker je kan aangeven wat voor soort portretfoto’s je wil hebben hoe sneller ik deze kan maken. Wil je wat hulp bij het maken van een fotografie briefing bekijk dan eens deze tips fotografie briefing.

Ontspannen op de foto

Door mijn ervaring met portretfotografie zie ik snel of mensen ontspannen voor de camera staan. Als dit niet het geval is zorg ik dat ik daar wat aan doe. Dit kan op vele manieren, maar mijn meest belangrijke manier is humor 🙂

Bekijk ook eens PortretfotografieSocial Media portretfotografie, of portretfotografie in de buitenlucht . Ben je op zoek naar specifieke fotografie met betrekking tot arbeidsmarktcommunicatie, bekijk dan eens deze pagina: portretfotografie voor arbeidsmarktcommunicatie.De LinkedIn pagina van Portretfotograaf kun je hier vinden:

https://www.linkedin.com/showcase/portretfotograaf/

Contact

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag