Fotografie op kantoor

  • Portretfotografie op kantoor
    Portretfotografie op kantoor

Fotografie op kantoor

Bij fotografie op kantoor kun je denken aan portretten van medewerkers, directie portretten, interieurfotografie en bijvoorbeeld vergader situaties. Om de impact van een fotoshoot op het personeel zo klein mogelijk te laten zijn is planning erg belangrijk. Ook de communicatie richting de medewerkers is van belang. Voorafgaand aan de fotoshoot moet worden bepaald waarvoor de fotos worden gemaakt; wie is de doelgroep en wat voor soort fotos sluiten daarbij goed aan. De achtergrond bij portretfoto’s kunnen bijvoorbeeld het beste worden bepaald als het specifieke gebruik van de foto’s helder is. Soms is dat al helemaal duidelijk en soms is overleg op locatie nodig.

Andere relevante fotografie op kantoor

Bekijk ook eens mijn Bedrijfsfotografie, zakelijke portretfotografie op locatieSocial Media portretfotografie of Interieurfotografie.

Bedrijfsfilm op kantoor

Onderstaande film is in samenwerking met tasfilms gemaakt voor een bedrijf in Den Haag. De film kun je ook bekijken op de website van tasfilms: Bedrijfsfilm Den Haag.

Meer informatie?

Wil je tips voor het maken van portretfotografie lees dan eens dit blog: Zakelijke portretfotografie.

Heb je foto’s nodig van personeel, specifiek voor jullie arbeidsmarktcommunicatie bekijk dan eens deze website: Fotografie en video voor arbeidsmarktcommunicatie.

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, tarieven of een offerte wil aanvragen stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag