• Portretfotografie in de zorg
    Portretfotografie in de zorg.

Zorgverlening fotografie

Bij zorgverlening fotografie voor zorginstellingen staan normaal gesproken de zorgontvangende mensen centraal. Omdat het vaak gaat om ouderen of (verstandelijk) gehandicapten, hecht ik veel waarde aan geduld en respect. Dit vertaalt zich meestal in eerst even een praatje maken met de bewoners en daarna pas foto’s maken in een ontspannen sfeer. Voor fotografie van bewoners/cliënten is het van belang dat hij/zij (of de voogd) een toestemmingsformulier heeft ingevuld. Naast het maken van foto’s van bewoners, voer ik ook regelmatig interieurfotografie van zorginstellingen uit.

Zorgfotografie tijdens 1 fotografie-opdracht

Op deze pagina kun je foto’s bekijken die ik voor diverse opdrachtgevers tijdens diverse opdrachten heb gemaakt. Wil je liever foto’s bekijken die ik voor een specifieke zorginstelling heb mogen maken? Bekijk dan de foto’s die ik voor 1 opdrachtgever heb gemaakt. Deze interieur- en bewonersfotografie van diverse zorglocaties tref je hier aan: fotografie in de zorg.

Diversiteit zorg fotografie

Fotografie in de zorg omvat ook vaak interieurfotografie, architectuurfotografie en fotografie van medisch personeel (voor bijvoorbeeld werving van personeel /arbeidsmarktcommunicatie). Bekijk hiervoor ook eens mijn Arbeidsmarktcommunicatie fotografie pagina of deze website:

De LinkedIn pagina van zorgfotograaf kun je hier vinden:

https://www.linkedin.com/showcase/zorgfotograaf/

Als je een leuk idee hebt, een opdracht wil bespreken, of tarieven of een offerte wil aanvragen – stuur dan even een email of bel mij. Tot snel!

                                                                 
Reclamebeeld.nl                          info@reclamebeeld.nl                      06-51520360  

Van der Duynstraat 143

2515 NJ Den Haag